• Dizel servis TIM TGH EXPERT
    Dizel servis
    Bosch

O nama

Godine 1971, Dragan Milićević osniva Diesel service Milićević, koji se od te godine pa sve do danas neprestano razvija. Pola veka kasnije, servisom rukovodi treća generacija porodice Milićević. Kao garancija uspešnog i kvalitenog rada, iza nas stoji tradicija duga više od 40 godina. Godine 2014 osniva se i trgovina na veliko rezervnim delovima za diesel motore, koja od samog osnivanja beleži kontinuirani rast, dok se 2016 godine ulazi u partnerski odnos sa jednom velikom i više nego uspešnom i renomiranom porodičnom firmom, Trigemom d.o.o. Iste godine naša firma postaje distributer mašina i ostalih proizvoda , za celu teritoriju bivse Jugoslavije, svetski poznate fabrike ONE UNIVERSAL SOLUTION.
2018. godine Dizel Servis Milićević i Trigema doo osnivaju zajedničku firmu pod nazivom TIM TGH EXPERT doo sa sedištem u Čačku.
U našoj paleti proizvoda možete pronaći proizvode najpoznatijih brendova:
Bosch, Delphi , Spaco diesel , Gamma diesel, Mefin, CNR - DIZEL PROGRAM
Texaco - ULJA
WIX FILTERS - FILTERI
JENOX - AKUMULATORI
ONE UNIVERSLA SOLUTION, DIMED - MAŠINE, ALATE I OSTALE PROIZVODE ZA DIZEL SERVISE

Misija naše kompanije bazira se na stručnom pružanju usluge, ugradnji i prodaji visokokvalitetnih i originalnih delova, koji kao finalni proizvod daju nešto na čemu se temelji svrha postojanja naše firme, a to su rešavanje problema u što kraćem vremenskom roku kao i naši zadovoljni klijenti.

Vizija: Četrdesetpetogodišnjim iskustvom, izgrađenim odnosom koji se zasniva na poverenju i lojalnošću sa našim klijentima, kao i izgradnjom snažnih partnerskih veza sa gore pomenutim kompanijama, sa pravom pretendujemo da postanemo regionalni lider u pružanju svih vrsta usluga koje se tiču dizel motora kao i lider u prodaji delova za dizel program, ulja, filtera, akumulatora, mašina i alata.

Sertifikati
Sertifikati
Sertifikati
Sertifikati
Sertifikati
Sertifikati
Dizel servis Milićević
Brendovi
Copyright © 2018 TIM TGH EXPERT - design by Attention.